Ένα ρούχο για όλα τα μεγέθη, που σχεδίασε η Victoria Beckham, μόνο με €35


Οι προσευχές μας εισακούστηκαν και το σχέδιο της αγαπημένης μας Spice Girl είναι πλέον προσιτό για όλους.

Τα ρούχα της Victoria Beckham όχι μόνο είναι ακριβά σε σημείο που πρέπει να μείνουμε χωρίς φαγητό για μήνες, ώστε να αποταμιεύσουμε και να αποκτήσουμε κάποιο, αλλά είναι και δυσεύρετα και συνήθως δεν προβλέπονται καν σε μεγέθη για όλους τους σωματοτύπους. Αυτό ήρθε να αλλάξει με τον πιο ευχάριστο τρόπο όπως είδαμε στην τελευταία συνεργασία της Victoria Beckham με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Omaze.


Η Posh Spice σχεδίασε ένα t-shirt για το Red Nose στις ΗΠΑ με όλες τις Spice Girls – αν το παραγγείλετε στην Ελλάδα μαζί με τα μεταφορικά θα σας κοστίζει γύρω στα €35- που είναι μάλλον ό,τι πιο χαριτωμένο έχει σχεδιάσει, ένα ομάζ ουσιαστικά στο girl power.


Έχω δει από πρώτο χέρι πώς η Red Nose Day στις ΗΠΑ έχει αγγίξει τις ζωές εκατομμυρίων παιδιών – είναι μια πραγματική έμπνευση για μένα. Είχα την τιμή να σχεδιάσω αυτό το t-shirt και να προωθήσω το μήνυμα του Girl Power σε νέες γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο. Κάθε μπλουζάκι που πωλείται βοηθάει αυτό τον απίστευτο σκοπό να συνεχίσει να εξασφαλίζει ότι όλα τα παιδιά απολαμβάνουν την αγάπη, τη φροντίδα και την υποστήριξη που χρειάζονται. ” είπε η σχεδιάστρια και μας συγκίνησε με τη δημιουργία της, αλλά και τη φιλανθρωπική δράση που στηρίζει κάθε αγορά μας.



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...