Η Kate Middleton στα βραβεία Bafta (Video)


Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία, σχετικά με την παρουσία της Kate Middleton στα βραβεία Bafta, με πολλούς να την θεωρούν «ανεπιθύμητη», καθώς φοβούνται ότι θα επισκιάσει όλους τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Τα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που αναμένεται να λάβουν χώρα στις 12 Φεβρουαρίου, θεωρούνται ένα από τα πιο σημαντικά events, καθώς τα μεγαλύτερα ονόματα του σινεμά  αναμένεται να δώσουν το «παρών».

Ο πρίγκιπας William, που είναι πρόεδρος της Ακαδημίας, αναμένεται να παρευρεθεί στην φετινή τελετή μετά την διετή απουσία του, η οποία έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής. Ωστόσο το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Kate, αφού πολλά από τα μέλη του προσωπικού των Bafta έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους, θεωρώντας ότι όλα τα βλέμματα θα στραφούν σε εκείνη με αποτέλεσμα να αποσπάσει την προσοχή από όλους τους άλλους προσκεκλημένους.


«Ο William αντιμετώπισε σκληρή κριτική, για την απουσία του τα τελευταία 2 χρόνια από το βραβεία. Σαν αποτέλεσμα όλου αυτού, ο πρίγκιπας ξεκαθάρισε ότι φέτος θα παρευρεθεί μαζί με την Kate. Ωστόσο, το προσωπικό επεσήμανε ότι η παρουσία της δούκισσας θα αποσπάσει την προσοχή από όλα τα μεγάλα ονόματα του σινεμά που θα βρεθούν εκεί», αναφέρει πηγή από τα Bafta με κάποιον άλλον να προσθέτει ότι: «Οι περισσότεροι θεωρούν ότι τελικά ο William θα καταλήξει να φέρει μαζί του την Kate, όμως αυτό και μόνο θα δημιουργήσει αμηχανία γιατί η παρουσία της κανονικά δεν θα έπρεπε να τεθεί υπό αμφισβήτηση».

Ο εκπρόσωπός Τύπου του θεσμού, ωστόσο, θέλει να βάλει τέλος σε αυτά τα σενάρια και με τοποθέτησή του επί του θέματος είπε: «Είναι εντελώς αναληθές ότι τα βραβεία Bafta έχουν ζητήσει από τον πρόεδρο να παρευρεθεί μόνος του. Θα ήμασταν ευχαριστημένοι να καλωσορίσουμε την βασιλική οικογένεια όποια χρονιά και αν μπορεί να παραβρεθεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος αναμένεται να είναι η πρώτη χρονιά που η 35χρονη Kate, θα παρευρεθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση με πολλούς να θεωρούν δεδομένο ότι θα φέρει μαζί της την αίγλη φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...