«Απαιτητική και κυκλοθυμική η Λίντσεϊ Λόχαν - Με κούρασε»


Ηταν μια σχέση που απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Ο λόγος για τη σχέση του Ντένη Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτη του beach bar-restaurant «Rakkan» στη Μύκονο, και της Αμερικανίδας ηθοποιού Λίντσεϊ Λόχαν, που διήρκεσε μόλις λίγους μήνες.

Κοντά στα Χριστούγεννα οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, συνεχίζοντας όμως την επαγγελματική τους συνεργασία στο νέο club που άνοιξαν στην Ιερά Οδό, στην Αθήνα, στο Lohan.

Οσο για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό, ο Ντένης Παπαγεωργίου κάνει λόγο για... κούραση. «Μπορεί να είναι ένα πολύ γλυκό και τρυφερό πλάσμα η Λίντσεϊ, είναι όμως και πολύ απαιτητική και κυκλοθυμική, κάτι που καθιστά δύσκολο να μείνει κανείς για μεγάλο διάστημα μαζί της. Με κούρασε», είπε ο 32χρονος επιχειρηματίας στον φιλικό του κύκλο, όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, εξηγώντας με εύγλωττο τρόπο τον λόγο του χωρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η χολιγουντιανή σταρ είχε πει πολλές φορές πως με τον Ντένη Παπαγεωργίου ήταν απλά συνεργάτες και φίλοι, όμως οι φωτογραφίες τους σε τρυφερές πόζες την διέψευδαν επανειλημμένως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...