Σάκης Ρουβάς: Το πρώτο post μετά τη γέννηση του 4ου παιδιού και η έκπληξη που ετοίμασε στην Κάτια Ζυγούλη!


Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκαν το 4ο παιδί τους. Το νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά ήρθε στον κόσμο το μεσημέρι της Πέμπτης. Γεννήθηκε στις 13:15 στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ. Σχεδόν την ίδια ώρα που και η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο με τελικό προορισμό το Ρίο.

Ο Ρουβάς junior γεννήθηκε με καισαρική και η διάσημη μαμά του φρόντισε να μας ενημερώσει για την όμορφη οικογενειακή στιγμή ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο instagram. Μοιράστηκε τη στιγμή που βρισκόταν καθ' οδόν μαζί με τον Σάκη και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.


Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ήταν και σε αυτή τη γέννα στο πλευρό της αγαπημένης του και παρακολούθησε από κοντά την διαδικασία. “Ήταν μία γέννα ιατρικά άρτια και πολύ φορτισμένη συγκινησιακά. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε ευτυχείς που φέραμε εις πέρας την 4η εγκυμοσύνη και ευχαριστούμε το ζεύγος για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει διαχρονικά”, είπε λίγα λεπτά αργότερα ο μαιευτήρας και φίλος της οικογένειας, Ελπιδοφόρος Δουράτσος.

Ο Σάκης είναι πανευτυχής και φρόντισε να ετοιμάσει για την Κάτια μία έκπληξη μαζί με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη. Πρόκειται για μία ζωγραφιά με 6 καρδιές που “αγκαλιάζει” η μία την άλλη και συμβολίζουν τα 6 μέλη της οικογένειας.Την ετοίμασαν όλοι μαζί για να καλωσορίσουν το νέο μέλος της rouvofamily και ο Σάκης την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.


Άλλωστε πάντα μοιράζεται τις στιγμές του με το κοινό του και απολαμβάνει όλη την θετική ενέργεια που του στέλνουν! Σήμερα ειδικά, τα social media του κατακλύστηκαν από ευχές!

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...