Πήρατε κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών; Χάστε τα με σεξουαλικά παιχνίδια!


Ο Ιανουάριος είναι ο τέλειος μήνας για δίαιτα αλλά και για σεξουαλικά παιχνίδια

Πήρατε κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών; Δεν μπορέσατε να κρατηθείτε στη γαλοπούλα, το κρασί και τη σοκολάτα; Αν τα Χριστούγεννα άφησαν ορατά τα σημάδια στο σώμα σας, τότε μία είναι η λύση και μάλιστα ανέξοδη, εύκολη και ευχάριστη. Μπορείτε να χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι, αρκεί να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και να κάνετε σεξ... 

Ο Ιανουάριος είναι ο τέλειος μήνας για δίαιτα αλλά και για σεξουαλικά παιχνίδια. Το κρύο φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους και ενδείκνυται για σεξ. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κάνετε σεξ αλλά και να χάσετε βάρος χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσετε στο γυμναστήριο.

Κάντε λοιπόν σεξ σε διάφορες στάσεις και σύντομα θα απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά, όπως προτείνει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild». 

- Αν κάνετε σεξ στα όρθια, τότε μπορεί να κουραστείτε λίγο περισσότερο αλλά αξίζει τον κόπο. Κάνοντας σεξ στα όρθια μπορείτε να κάψετε 50 θερμίδες το λεπτό. Επιπλέον, γυμνάζονται όλοι οι μύες του σώματος.

- Φτάστε στην κορύφωση. Στην περίπτωση του οργασμού, μπορεί κανείς να κάψει 100 θερμίδες.

- Κάνοντας σεξ αποβάλλεται το στρες.

Η ορμόνη του στρες η κορτιζόλη ανοίγει την όρεξη για λιπαρά τρόφιμα και πλούσια σε υδατάνθρακες. Το αντίδοτο; Κάντε σεξ! Λόγω της μειωμένης έκκρισης κορτιζόλης κατά την διάρκεια των σεξουαλικών παιχνιδιών, το αποτέλεσμα είναι να πεινάμε λιγότερο. 

-Δώστε παθιασμένα φιλιά. Με τα φιλιά ερχόμαστε πιο κοντά με τον σύντροφό μας αλλά χάνουμε και θερμίδες, τουλάχιστον 300 θερμίδες την ώρα!

-Κάντε ένα στριπτίζ. Αξίζει όχι μόνο γιατί απελευθερώνεται κανείς από τα ρούχα του και διεγείρει την φαντασία του συντρόφου του αλλά γιατί χάνει και θερμίδες. Κάνοντας στριπτίζ, μπορούμε να κάψουμε 150 θερμίδες! 

- Με την κλασική ιεραποστολική στάση, αν αντέχουμε μία ώρα, μπορούμε να κάψουμε έως και 600 θερμίδες.

- Όταν μία γυναίκα θέλει να έχει το... πάνω χέρι στο σεξ ανεβαίνοντας πάνω στον άντρα, τότε και οι δύο επωφελούνται: ο άνδρας έχει ωραία θέα βλέποντας τα στήθη της συντρόφου του και η γυναίκα μπορεί να κάψει έως και 300 θερμίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...