Γιώργος Λιάγκας: Τι είπε για το πρόωρο κόψιμο του «Καλημερούδια»


Ο παρουσιαστής του Πρωινού του Αντ1 δε μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο, το "άδοξο" τέλος της πρωινής ανταγωνιστικής εκπομπής του Mega.

Τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη, δουλεύουν χρόνια στην τηλεόραση και γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του χώρου. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που τα πράγματα έχουν ζορίσει, τα ποσά που παίρνουν οι δημοσιογράφοι έχουν μειωθεί κατακόρυφα και ο καθένας παλεύει με νύχια και με δόντια για το μεροκάματο.

Οι τελευταίες εξελίξεις λοιπόν, σχετικά με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, δε θα μπορούσαν να αφήσουν τον Λιάγκα αδιάφορο. Έτσι, την περασμένη Τετάρτη, που δια στόματος Ντορέττας Παπαδημητρίου, ακούστηκε και επίσημα ότι τα «Καλημερούδια» ρίχνουν αυλαία επ' αόριστο, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστης του Πρωινού, πήρε θέση.

Εξάλλου δεν έχει καμία σημασία αν τυπικά είναι ανταγωνιστική η εκπομπή του Mega. Έτσι με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, θέλησε και αυτό να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους εργαζόμενους της εκπομπής.

Δείτε τι έγραψε:

«Μακαρι να συνεχιστει η πρωινη ζωνη του mega και να βρεθει συνολικη λυση για το καναλι. Ειναι πολυ δυσαρεστο ολο αυτο που συμβαινει... Τη συμπαρασταση μου σε ολους τους δημοσιογραφους και τεχνικους, με τους περισσοτερους απο τους οποιους εχουμε συνεργαστει. Γρηγορη λυση!!»



toratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...