O νούμερο 1 λόγος για να πεις «όχι» σε ένα one night stand


Ως γνωστόν, όπως οι εποχές αλλάζουν έτσι αλλάζουν και διάφορες συνήθειές μας, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το σεξ. Διότι φίλη μου, εκεί που παλαιότερα το σεξ γινόταν μόνο μεταξύ δύο σφόδρα ερωτευμένων νέων, με την προοπτική του γάμου εννοείται, στις μέρες μας τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, με αποτέλεσμα να βασιλεύουν τα γνωστά one night stands ή αν προτιμάς τα hook ups.

Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλό σου. Δεν είναι κακό που έχεις κάνει, όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των νέων στις μέρες μας, κάτι που φυσικά κάνει την παρακάτω έρευνα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα λοιπόν με μία σειρά μελετών που δημοσιεύτηκαν από το Society for Personality and Social Psychology, και στις οποίες συμμετείχαν και άντρες και γυναίκες, ο νούμερο 1 λόγος για να πεις όχι σε μία καυτή βραδιά πάθους χωρίς καμία απολύτως δέσμευση,είναι η απουσία προφυλακτικού! Κάτι το οποίο μόνο ως ευχάριστο μπορούμε να εκλάβουμε, μιας και μάλλον οι νέοι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τη σημασία της προστασίας κατά τη διάρκεια του σεξ.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...