Ana Cheri: Σε κάνει να αναρωτιέσαι πως έγιναν αυτά τα οπίσθια


Αν είσαι συχνός πελάτης του Instagram θα έχεις δει πολλές ωραίες κοπέλες. Όμως αυτό που προσφέρει η Ana Cheri αμφιβάλλουμε αν θα το βρεις σε πολλές.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το Instagram είναι ένα μέσο που κατάφερε να φέρει κοντά στο μάτι του άντρα έναν πακτωλό φωτογραφιών από σέξι και πληθωρικές γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι τα κριτήρια σου και η επίδραση τους στην φαντασία δεν είναι τα ίδια με δέκα χρόνια πριν. Τα κριτήρια γίνονται πιο σκληρά και η επίδραση μειώνεται όλο και περισσότερο. Για να πάθεις αυτό το κοκομπλόκο θα χρειαστεί κάτι που να είναι εξωπραγματικό. Ε, η Ana Cheri είναι ακριβώς αυτό.

Είναι πολλές οι κοπέλες που τα δείχνουν στο Instagram, αλλά είναι πολύ λίγες αυτές που θα σου προκαλέσουν ένα τάραγμα και θα σου βγάλουν με το έτσι θέλω ένα «Οου» από τα χείλη σου. Η Ana Cheri έχει όλα τα προσόντα για αυτό. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στα οπίσθια της. Μπορεί να έχει ένα πολύ γυμνασμένο κορμί, να έχει κοιλιακούς, να έχει ζουμερό στήθος, αλλά όλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα όταν δεις την πίσω κίνηση της.

Φοράει κολάν, κανονικά παντελόνια, μαγιό, εσώρουχα, κομπινεζόν, κορμάκια και σε κάθε περίπτωση είναι αδύνατον να μην κάνει σμπαράλια τη φαντασία σου με τα οπίσθια της












Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...