Stereo Soul: «Φέρτε τη νίκη πίσω στην Ελλάδα»


Το συγκρότημα, που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από το talent show «X Factor» ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην Demy που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Κίεβο

Όπως έγινε γνωστό χθες, μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, η Demy θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, με τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου ενώ τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες της εμφάνισης της θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι Stereo Soul, το συγκρότημα, που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από το talent show «X Factor» ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην Demy με μία ανάρτηση στο Facebook. Αν και είχαν εκδηλώσει και οι ίδιοι ενδιαφέρον να συμμετέχουν στη Eurovision, ευχήθηκαν για την ελληνική αποστολή να φέρει πίσω τη νίκη στην χώρα μας.

«Δεν τα καταφέραμε αυτή τη χρονιά, αλλά ευχόμαστε τα καλύτερα στην Demy για την Eurovision του 2017 στο Κίεβο. Σας παρακαλούμε, κάντε μας υπερήφανους και φέρτε την νίκη πίσω στην Ελλάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Stereo Soul. Εurovision 2018;», έγραψαν ο Παναγιώτης Πάλλης και ο Bradley White-Dale.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...