Σίντι Κρόφορντ: Η αρετουσάριστη φωτογραφία της


Είναι σέξι, εντυπωσιακή και κούκλα ακόμη και στα 50 της χρόνια. Η καλλονή Cindy Crawford τολμά και ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, χωρίς ρετούς και χωρίς φίλτρα στο Instagram και προκαλεί πανικό.

Στα τόσα χρόνια καριέρας στο μόντελινγκ, η Cindy Crawford που ετοιμάζει την κόρη της Kaia Gerber για διάδοχό της, ξέρει πως η φυσική ομορφιά είναι αυτή που μετρά και όπως πολλά μοντέλα υιοθετεί το natural look όταν δεν βρίσκεται στην πασαρέλα ή σε κάποιο κοσμικό event... Και σίγουρα δεν κάνει λάθος!

Η διάσημη καλλονή στις 20 Φλεβάρη θα γίνει 51χρόνων και όπως έχει αποκαλύψει έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να ολοκληρώσει τον κύκλο της ως ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα. “Δεν θέλω πια να προσπαθώ να αποδεικνύω την αξία μου”, είπε σε συνέντευξή της και ανέφερε: “Είμαι σίγουρη πως για άλλα δέκα χρόνια θα υπάρχουν φωτογραφήσεις, αλλά όχι ως μοντέλο”.

“Έχω δουλέψει με όλους αυτούς τους απίστευτους φωτογράφους. Τι άλλο πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να επιβεβαιώνω συνεχώς τον εαυτό μου. Δεν πρέπει να αποδεικνύω πια τίποτα για μένα. Δεν θέλω να το κάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...