Τούρκος λαϊκός τραγουδιστής δηλώνει ότι είναι πατέρας της διάσημης 29χρονης Βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ


Ο Τούρκος λαϊκός τραγουδιστής Μεχμέτ Ασάρ δηλώνει ότι είναι ο πατέρας της διάσημης 29χρονης Βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο, γνώρισε την μητέρα της ποπ τραγουδίστριας Πένι Άντκινς τον Ιούλιο του 1987 στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσό,) όπου εκείνη την περίοδο αυτός εργαζόταν ως οδηγός ταξί και η Άντκινς έκανε διακοπές.

Το κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Μάιο του 1988 ο Ασάρ ισχυρίζεται ότι είναι παιδί του και δηλώνει: «Έκανα τον οδηγό στην Πένι και στους φίλους της επί δύο εβδομάδες στις παραλίες του Μπόντρουμ και του Παμούκαλε. Μου συστήθηκε ως νοσοκόμα. Μου άρεσε και της άρεσα και έτσι ξεκινήσαμε μια σχέση δύο εβδομάδων. Εκείνη παρέτεινε τις διακοπές της και επέστρεψε στην Βρετανία μετά από ένα μήνα. Αργότερα, ήρθε πάλι δύο φορές στο Μπόντρουμ και έμεινε για ένα μήνα».

Ο 52χρονος Τούρκος υποστηρίζει ότι η μητέρα της Αντέλ ήθελε να τον πάρει μαζί της στη Βρετανία αλλά εκείνος δεν άφηνε το Μπόντρουμ. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι μιλούσε στο τηλέφωνο αρκετές φορές αλλά εκείνη την περίοδο ήταν δύσκολο και για τους δύο το κόστος των τηλεφωνικών συνομιλιών και στο τέλος σταμάτησαν.

«Η εποχή που ήμουν με την μητέρα της και η ημερομηνία γέννησης της Αντέλ ταιριάζουν απόλυτα», υποστηρίζει ο Μεχμέτ Ασάρ και αναφέρει ότι έχει ομοιότητες με την τραγουδίστρια. Ο Ασάρ, που δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δήλωσε ότι θέλει η Αντέλ «να μάθει την αλήθεια» και πως σκοπεύει να την καλέσει στην Τουρκία για διακοπές μαζί με την μητέρα της. Αν η Αντέλ είναι σύμφωνη ο Μεχμέτ Ασάρ τόνισε ότι είναι έτοιμος να υποβληθεί σε τεστ DNA για να αποδειχθεί η πατρότητα της τραγουδίστριας και τόνισε ότι έχει μια καλή ζωή στο Μπόντρουμ και δεν ζητά κάτι περισσότερο.


Το 2015 σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Ολλανδία η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε ότι έλκει την καταγωγή της από την Τουρκία, την Ισπανία και τη Βρετανία.

Η Αντέλ γεννήθηκε στο Λονδίνο τον Μάιο του 1988 από την Βρετανίδα Πένι Άντκινς και τον Ουαλό Μαρκ Έβανς. Ο Έβανς εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν η τραγουδίστρια ήταν δύο ετών και την μεγάλωσε η μητέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...