Αϊρλαντ Μπάλντουιν: Σκέτη κόλαση!


H κόρη του Αλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ ξέρει να προκαλεί και να ανεβάζει την θερμοκρασία

Κάθε της εμφάνιση κολάζει... Με ή χωρίς ρούχα, με ή χωρίς γόβες. Η 20χρονη κόρη του Αλεκ Μπάλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ, Αϊρλαντ, ποζάρει όλο σκέρτσο στο περιοδικό μόδας «Schön» (στα γερμανικά ο τίτλος σημαίνει «όμορφη»). 

Φορώντας μαύρο κιμονό, ασορτί νεγκλιζέ, ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin με τα μαλλιά της να κυματίζουν ανέμελα και τα χείλη της βαμμένα στο χρώμα του πάθους, το νεαρό μοντέλο ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη... 

Η Αϊρλαντ ποζάρει ενώ βάζει την γόβα της για να ανοίξει την πόρτα μετά το επίμονο χτύπημα του κουδουνιού. 

Η νεαρή καλλονή φωτογραφήθηκε σαν σαν είχε μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι. Μόνο που για τις ανάγκες της συγκεκριμένης φωτογράφησης δέχτηκε επί ώρες την φροντίδα του στιλίστα και του μακιγιέρ. 

Στην καθημερινότητά της, η Αϊρλαντ κυκλοφορεί με ένα τζιν κι ένα t- shirt, απλά ντυμένη, δίχως να καλύπτει με μέικαπ τους μαύρους κύκλους στα μάτια της και το χλωμό δέρμα της. Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης ήταν πάντως εντυπωσιακό με την Αϊρλαντ να μεταμορφώνεται σε... ντίβα. 



Στη δεύτερη φωτογραφία, η Αϊρλαντ ποζάρει με μία πετσέτα στο κεφάλι σαν να έχει βγει μόλις από το μπάνιο... 

Τον Ιανουάριο του 2015, το νεαρό μοντέλο εθεάθη με περιβολή Εύας κι ένα τσιγάρο στο στόμα σε παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια να κάνει ηλιοθεραπεία με την γερμανική εφημερίδα «Bild» να υποστηρίζει ότι η διάσημη καλλονή ξέρει να προκαλεί αφού το κάπνισμα και ο γυμνισμός σε δημόσιους χώρους απαγορεύονται σε πολλές αμερικανικές πολιτείες.

Η κόρη της Κιμ έχει τον τρόπο να προσελκύει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη ότι είναι bisexual.




Τα λεσβιακά φιλιά στη μέση του δρόμου με την 23χρονη μαύρη ράπερ είναι η απάντηση σε όλους όσοι επέκριναν την ομοφυλοφιλική της ταυτότητα. Η ίδια είχε γράψει στο Twitter για την μαύρη ερωμένη της: 

«Ο,τι καλύτερο μου έχει συμβεί μέχρι τώρα». Μετά τις τρυφερές και ερωτικές περιπτύξεις των δύο κοριτσιών, άλλοτε να αγκαλιάζονται δημοσίως και άλλοτε να φιλιούνται, η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ αποδεικνύει περίτρανα ότι, το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά καθώς η φύση την προίκισε με τα προσόντα της μητέρας της. Αλλο αν τα χαίρεται ο γυναικείος πληθυσμός... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...