Στην ομορφιά του Σάκη Ρουβά υποκλίθηκε και η Τσιτσιολίνα! (Video)


Η ομορφιά και το σεξαπίλ του Σάκη Ρουβά είναι αναμφισβήτητα. Το επιβεβαιώνουν οι εκατομμύρια θαυμάστριές του σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τις “ρουβίτσες” κάθε ηλικίας που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε στάδιο της 25ετους πορείας του είναι και πολλές ακόμα γυναίκες που έχουν παραδεχτεί ότι είναι από τους πιο ωραίους Έλληνες. Αυτή τη φορά το επιβεβαιώσε και μια γυναίκα που μπορεί να μην τον έχει γνωρίσει αλλά αναγνωρίζει το πόσο σέξι είναι. Η Τσιτσιολίνα.

Η γνώμη της έχει μία κάποια άλλη βαρύτητα αφού πρόκειται για γυναίκα ιδιαίτερα ποθητή σε όλο τον κόσμο και ένα σύμβολο του ερωτισμού. Η 65χρονη σήμερα πάλαι ποτέ σεξοβόμβα των ερωτικών ταινιών ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα ως vip καλεσμένη του “Erotic Festival”. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής της στη χώρα μας βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής “The 2Night Show”. Εκεί, “γνώρισε” και τον κορυφαίο Έλληνα σταρ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής την έβαλε να παίξουν ένα παιχνίδι και να διαλέξει, μέσα από κάποιες φωτογραφίες, τους πιο σέξι Έλληνες που θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί της. Μεταξύ του Δημήτρη Ουγγαρέζου, του Κώστα Μαρτάκη, του Άκη Πετρετζίκη, του Αντώνη Νικοπολίδη και άλλων, η Τσιτσιολίνα επέλεξε αρχικά τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Γιάννη Πλούταρχο για να καταλήξει ότι ο πιο σέξι και από αυτούς είναι ο Σάκης Ρουβάς! Διαφωνεί καμία;



tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...