Τι κάνει το κάθε ζώδιο όταν χάνει την υπομονή του;


Διαβάστε αναλυτικά πως αντιδρά κάθε ζώδιο μόλις χάσει την υπομονή του...

ΚΡΙΟΣ

Όταν το πρόσωπο ενός Κριού αρχίζει να χάνει το φυσιολογικό του χρώμα και να γίνεται... ροζ, καλό θα είναι να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Αν καθυστερήσεις λίγο ακόμα μέχρι να πιάσει τις αποχρώσεις του κόκκινου της φωτιάς θα είναι πια πολύ αργά. Τα... μπινελίκια είναι το πρώτο πιάτο στο πλήρες μενού που θα σου σερβιριστεί λίαν συντόμως.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχικά θα σου μιλάει αργά και δυνατά λες και σου έχει πέσει η μπαταρία στο ακουστικό βαρηκοΐας. Αν δεν πιάσεις το υπονοούμενο και συνεχίσεις τότε θα στρέψει τα μάτια προς τα κάτω και θα γύρει το κεφάλι. Όχι δεν είναι μετανιωμένος και θέλει να σου ζητήσει συγνώμη αλλά γιατί προετοιμάζεται να σε πάρει παραμάζωμα με τα κέρατά του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην αρχή θα πηγαίνει πέρα – δώθε νευρικά. Μετά θα αρχίσει να αυξάνει ταχύτητα στην ομιλία, ώσπου θα φτάσει στο σημείο να ρωτάει και να απαντάει μόνος του. Πχ. «Τι ήθελες να κάνω δηλαδή; Να μην τον/την βοηθήσω; Ε, βέβαια έπρεπε να του/της πω ότι έχω σχέση...». Εκεί είναι που πρέπει να φύγεις γιατί μετά θα του θολώσει το μάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ το πράγμα είναι περίεργο γιατί αρχικά θα αρχίσει να μουρμουρίζει. Σιγά-σιγά αυξάνει το volume κι όταν τον δεις να πηγαίνει προς το σκρίνιο ή το ντουλάπι της κουζίνας με τα πιατικά και τα γυαλικά καλά θα κάνεις να μπεις κάτω από το τραπέζι γιατί κινδυνεύεις να σου έρθει κατακούτελα κανένα ποτήρι.

ΛΕΩΝ

Το ύφος αφ' υψηλού είναι σήμα κατατεθέν ότι ο Λέοντας άρχισε να φορτώνει επικίνδυνα. Γι' αυτόν είσαι μια μύγα πλέον που είχε το θράσος να ταράξει με το βούισμά της τη μεσημεριανή του σιέστα. Και τι κάνουμε τις μύγες; Αν δεν έχουμε πρόχειρη μυγοσκοτώστρα της φλιτάρουμε με προσβολές και ταπείνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θυμήσου τι έκανε η δασκάλα ή ο δάσκαλός σου όταν εσύ ή κάποιος συμμαθητής σου κάνατε σκανταλιά. Όχι, δε θα σου κάνει μαύρα τα χέρια με τη βέργα, ούτε θα σου τραβήξει το αφτί. Θα αρχίσει να κουνάει δηκτικά το δάχτυλο στο πρόσωπό σου και αν παραμείνεις στο τέλος θα γράψεις με τον τρόπο σου 100 φορές τιμωρία τη φράση «δεν θα ξανακάνω έξαλλη την Παρθένο».

ΖΥΓΟΣ

Τι νόμιζες; Ότι ο φιλειρηνικός και ισορροπιστής Ζυγός δεν μπορεί να γίνει έξαλλος; Όταν αρχίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να αλλοιώνονται, τα μάτια του να διαστέλλονται και να γίνονται σαν 2ευρα, τότε πλησιάζει η ώρα που θα ξεσπάσει. Και είναι άριστος γνώστης της γλώσσας και του σαλονιού αλλά και του λιμανιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός αρχικά θα σε κοιτάει αυτό που λέμε μισό μάτι και δε θα βγάλει άχνα. Εσύ ίσως πιστέψεις ότι μάλλον αυτό ήταν και συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό, αφού άλλες αντιδράσεις δεν βλέπεις. Όμως στο μυαλό του έχει ήδη μεταμορφωθεί σε Χάνιμπαλ που τρώει τα μυαλά σου πανέ. Αν ξεκινήσει να σου πετάει σαρκαστικά και πικρόχολα σχόλια, ξεκίνα να τρέχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν αργεί καθόλου να πάρει φωτιά και μιας και είναι της υπερβολής αμέσως θα το καταλάβεις ότι «τα πήρε άγρια». Θα πηγαίνει πάνω-κάτω στο δωμάτιο κοιτάζοντας δεξιά κι αριστερά, φωνάζοντας και βρίζοντας. Εκεί πρέπει να ανοίξεις την πόρτα αθόρυβα και να την κάνεις. Πάντως, μην μπεις κάτω από κανένα τραπέζι. Για κάποιο ανεξήγητο επιστημονικά λόγο συνηθίζει να τα αναποδογυρίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η θερμοκρασία αυξάνεται εδώ θα το καταλάβεις από το κύμα ψυχρού αέρα που θα σε τυλίξει και θα νομίζεις ότι από το δωμάτιο διακτινίστηκες κάπου στη Σιβηρία. Το ένα φρύδι του θα αρχίσει να παίρνει την ανιούσα και το ύφος θα είναι σαν να αντιμετωπίζει ένα σιχαμερό, αηδιαστικό σκουλήκι. Σίγουρα δε θα θες να κάτσεις να ακούσεις τι θα σου πει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Υδροχόο στο τέλος εσύ θα τα πάρεις. Δεν πτοείται καθόλου, το πρόσωπό του είναι τόσο ανέκφραστο σαν να έχει κάνει 400 botox, προκαλεί συνεχώς, χρησιμοποιεί τα λόγια σου διαστρεβλωμένα και γελάει στη μούρη σου κοροϊδευτικά. Αν δεν θες στο τέλος να νιώσεις μπετόβλακας, φύγε.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς αρχικά θα κατεβάσει ρολά και θα σε έχει στο «mute». Μιλάς εσύ, λες, φωνάζεις, τίποτα, χαμπάρι δεν παίρνει. Βλέπει απλά τα χείλια σου να ανοιγοκλείνουν ενώ σκέφτεται κάτι τελείως άσχετο εκείνο την ώρα. Όταν αρχίσει και παίρνει διάφορες εκφράσεις ήρθε η ώρα να την κάνεις. Λάθος 1ο: να πας να τον κουνήσεις και να του πεις «μ' ακούς ή τσάμπα μιλάω;». Λάθος 2ο: να έχεις εκτεθειμένα τα νώτα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...
loading...